Brev till redaktören

tummeuppochnerFrån och med nummer 2 av Magasinet SMUL kommer att vi att publicera brev till redaktören. Om du har synpunkter på första numrets innehåll eller utseende, eller vill tycka till om vad vi ska skriva om i framtiden, kontakta oss.

Var det något som du läste i en artikel som du tyckte om och som slog an en sträng i dig? Eller något som var helt fel och inte stämde in på dig och din livssituation? Kanske du känner någon som bloggar om flerspråkighet eller livet som utlandssvensk och som du tror skulle kunna bidra med ett spännande ämne? Du kanske till och med skriver eller bloggar själv och vill dela med dig av dina erfarenheter om flerspråkighet, svenska eller något annat intressant? Det finns även en rad outforskade ämnen utöver dessa. Vi  vill höra vad våra läsare tycker och har för synpunkter så var inte blyg utan hör av dig. Konstruktiv kritik får oss att skapa en produkt som bättre motsvarar dina behov.

Om du vill ha med din kommentar i nummer 2 som kommer ut den 1 november, skriv några rader till vår redaktör Monica Bravo Granström på epostadressen monica@magasinetsmul.com. Ris och ros emottages tacksamt!

Om Lena norm-Younger
Skapare av intressegruppen "Svenska som modersmål utomlands" (SMUL) och ansvarig utgivare för Magasinet SMUL.

2 Kommentarer på Brev till redaktören

  1. »Brev till redaktören« – är det det som brukar kallas »insändare«? Jag följer med stort intresse Magasinet SMUL och allt som är på gång.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.

*