Tidningen

Magasinet SMUL är tidningen för dig som lever med svenska språket utomlands. Här kan du läsa om flerspråkighet i familjen utanför Sverige, nya trender inom svenska språket och olika aspekter av barnuppfostran utomlands och i Sverige. Du kan också hålla dig uppdaterad om svenskt mode, design, litteratur och TV/film. Magasinet SMUL omfattar personliga kåserier och artiklar med ett rikt bildformat med foton och illustrationer.

Magasinet SMUL är en nättidning som marknadsförs via sociala medier för svenskar utomlands, speciellt via intressegruppen ”Svenska som modersmål utomlands” (SMUL, www.svenskautomlands.org). Du laddar ner tidskriften via issuu.com eller qiozk.com  – och det bästa är att den är gratis! Genom tjänsten ISSUU kan du välja att följa tidskriften och underrättas då nya nummer kommer ut. E-tjänsten Qiozk gör att nya nummer av tidningen laddas upp automatiskt i bokhyllan, oavsett om du har en iPad eller annan surfplatta.

Magasinet SMUL publiceras två gånger per år. Första numret kom ut den 1 maj 2014. Nya numret laseras här på vår webbsida och via våra sidor på Facebook och Twitter! Tidningen ges ut av Intellitext Writing Agency som är ett registrerat företag i Vancouver i Kanada.

Detta bildspel kräver JavaScript.